Testimonials

Home Testimonials
Boti szülei

Fantasztikus ez a bölcsi!
Botink nagyon szeret ide járni. Nagyon szereti a gondozóit, Zsuzsát és Henit!
Rengeteg mondókát és versikét tanult, amióta ebbe a közösségbe jár!
Az első pozitív élményünk a beszoktatáskor volt. Mi próbálkoztunk másik bölcsődével ,mielőtt megtaláltuk a Fülemülét. Ott már a beszoktatáskor "megbukott" a dolog. Itt viszont nem! Zsuzsa és Heni olyan profizmussal kezelték a helyzetet, hogy Boti megnyugodott mellettük. Látszik az összhang a gondozók között és ez nyilván kihat a gyerekekre is. Csodálatos, amilyen türelemmel és odafigyeléssel gondoskodnak a gyermekekről mindannyian - Zsuzsa, Heni, Szilvi és Barbara - és Boti állítja, hogy Jutka néni készíti össze a legfinomabb uzsonnát, amit az uzsis dobozban talál minden délutáni ébredése után.
Én nagyon hálás vagyok az együttműködésért, a segítségért amit szülőként kapok.
Őszintén sajnálom, hogy szeptembertől oviba kell mennünk és megszűnik ez a csoda, amiben most részünk van. Mindent nagyon köszönünk Nektek!

Bódás Család

Kicsi fiunk, Ádi 2 éves elmúlt, amikor elkezdett hozzátok járni. Tele voltam aggodalommal, hogy hogyan fog nekünk menni a leválás-elválás, mert Ádi nagyon-nagyon anyás volt. Olyan közeg fogadott bennünket nálatok, ami a szó legszorosabb értelmében is családi: megértő, figyelmes, kedves, odafigyelő és mosolygós. Nem véletlen, hogy néhány rövid hét leforgása után mindannyian otthon éreztük magunkat nálatok, legfőképpen Ádikánk. Megértettem, hogy Ádi - bár nem velem tölti azt a néhány napot - mégis rengeteget kap, hiszen kapott jónéhány szerető pótanyukát, akik mindannyian, egytől-egyig nem csak vigyáznak rá, hanem minőségi időt töltenek vele együtt, amit a csoport létszáma is lehetővé tesz. 2,5 év hallgatás után pedig végre megtört a jég, és Ádi robbanás-szerűen beszélni kezdett egyik hétről a másikra, ezt Nektek is köszönhetjük! Veletek mindent meg lehet beszélni, itt nincs tabu téma, a szülői összejöveteleken a beszélgetések őszinték, és még a legnehezebb témákról is nyugodtan, egymást segítve tudunk beszélgetni. Tiszta szívvel ajánlom a Fülemüle Családi Bölcsit minden Családnak  akik úgy döntenek,  hogy gyermeküket közösségbe adják, és fontos számukra a szerető közeg, itt biztosan meg fogják kapni!

Kiss Judit

Első perctől tudjuk, hogy nagyon jó döntöttünk, mikor a Fülemüle fészek bölcsit választottuk. A kislányunk imád menni, a gondozók nagyon nagy szeretettel vigyáznak rá és persze a többiekre is, mindig türelmesek velük, ami nekünk szülőknek sokszor nem megy.. :) Rengeteget énekelnek, verselnek, ami nagyon jó dolog, a beszédkészséget itthon nagyon felpörgette. A legfontosabb, a szeretetteljes, családias környezet, amit a gyermekünk második otthonként érez és ez itt tökéletesen megvan! Köszönjük szépen Nektek!

Náray-Szabó Lívia
Deli Lantos anyukája

Alig volt 20 hónapos Deli Lantosunk, amikor vissza kellett mennem dolgozni. Az elválás okozta fájdalmakat azonban a családi bölcsi "pótanyukái" - Barbara, Szilvi, Zsuzsa és Heni - a legmesszebbmenőkig ellensúlyozni tudták. Türelmes, megértő, melegszívű szeretettel ölelték át nap nap után a síró-rívó kisfiunkat, aki azóta teljesen megnyugodott, sőt kivirult a közösségben (most 2 és fél éves). A bölcsi jó hatását mások is észreveszik a családban: dicsérik Deli Lantos nyitottságát (korábban visszahúzódó, félénk kisfiú volt), beszédességét, játékosságát.
(tovább…)