Fülemüle Fészek és Zöld Léghajó családi bölcsőde

Kerülj beljebb!

Örülünk, hogy eljöttél! Te most arra készülsz, hogy megtaláld gyermeked számára a legjobb megoldást, arra az időre, amíg nem lehet melletted. Mi pedig több, mint egy évtizede azért dolgozunk, hogy ennek megfeleljünk.
Ezen a honlapon igyekszünk minden információt megadni, ami segítheti a döntésedet, ugyanakkor se a korrekt leírások, se a szakmai anyagok, se a referenciák, de még a kedves fotók sem helyettesíthetik a személyes beszélgetést. Ezért arra kérünk gyere el és találkozzunk!

Néhány lelkes ember 2006 őszén gondolt egy nagyot és létrehozta a családi napköziket.  Célunk az volt, hogy olyan bensőséges, meleg, családias légkört teremtsünk a gyermekek számára, ahol jól érzik magukat, és az egyéni bánásmódnak köszönhetően hozzájárulunk a gyermekek személyiségének kibontakozásához.

kölcsönös tiszteletre, egymás megbecsülésére, elfogadására neveljük őket.

A mindennapos, értő figyelemmel folytatott beszélgetések mellett nagy hangsúlyt helyezünk a rendszeres mesélésre, verselésre, mondókázásra.

A gondozás, nevelés során igyekszünk hozzájárulni az

 • egyetemes emberi értékek kialakításához,
 • a környezettudatos magatartás, és az
 • egészséges életmód elméletének és gyakorlatának elsajátításához.

Célunk az integrált, azaz fizikai, intellektuális és lelki fejlesztés.

Az ellátást a gyermekek együttműködésére építve végezzük. A kis létszámú csoportok lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindegyik gyerekre külön is odafigyeljünk. Napirend segítségével biztosítjuk a gyermekek számára az egészséges fejlődésükhöz szükséges kereteket. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek kielégíthessék természetes mozgás- és játékigényüket, és hogy a családi napköziben eltöltött idő tevékenyen, nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott légkörben teljen. A családi napközi mindennapjaiba speciális foglalkozásokat iktatunk be:

 • anyanyelvi készség fejlesztése
 • játékos angol
 • zenei képességek fejlesztése
 • zenés-táncos torna
 • alkotó tevékenység (kézműves foglalkozás)
 • környezet-természet megismerése
 • kreativitás fejlesztése
 • emberi értékek
Az év során a hagyományos ünnepek és a különböző világnapok alkalmat teremtenek arra, hogy felhívjuk a gyermekek figyelmét az egyetemes értékekre, s hogy eközben közelebb kerüljenek a világ, a környezetük megismeréséhez, megértéséhez. Ezekre a napokra, és természetesen a születésnapokra és névnapokra vidám hangulatú együttlétet, különleges programokat tervezünk. Az évszakok változásának, a természet éves ritmusának megfigyelését a mindennapok részévé tesszük. A szabadban töltött idő alatt mindezeket észrevétlenül megtanulhatják a gyermekek.

A családi napközi ellátás mellett időszakos gyermekfelügyeletet biztosítunk a szabad férőhelyeken előzetes egyeztetés alapján. Szükség szerint éjszakai vagy hétvégi felügyeletet is vállalunk.

Mások mondták rólunk…

Csoportjaink

Nevelőink

27.4.2017

Barbara

Az ember néha kisebb-nagyobb kitérőkkel találja meg a hivatását. Így volt ez velem is. Az első gyermekem születésekor még nem is álmodtam

Tovább

27.4.2017

Heni

Óvónőnek készültem, de az élet elsodort a közgazdaság felé. 5 éve aztán úgy alakult, hogy kipróbálhattam magam gyermekek között.

Tovább

21.4.2017

Zsuzsa

Harmadik éve dolgozom már a Fülemüle Fészek Családi Napköziben gondozóként. Nagyon szeretek gyerekek közt lenni, érzem a ragaszkodásukat,

Tovább

21.4.2017

Szilvi

Azért választottam a kisgyermekekkel foglalkozást, mert mindig nagyon jól éreztem magam a gyerekek között. Magamat is örök gyermeknek

Tovább

Áraink 2018. február 1-től

Családi napközi szolgáltatások
Szolgáltatás
Ár
Családi napközi ellátás egész napos (8 óra) bérlet 
52 000 Ft
Családi napközi ellátás félnapos (4 óra) bérlet
38 000 Ft
Családi napközi ellátás 3 nap/hét 8 órás bérlet
38 000 Ft
Családi napközi ellátás 3 nap/hét 4 órás bérlet
30 000 Ft
Családi napközi ellátás 8 órás napidíj
4 500 Ft
Családi napközi ellátás 4 órás napidíj
3 000 Ft
Étkezési napidíj
800 Ft
Gyermekfelügyeleti díjak
Szolgáltatás
Ár 
Gyermekfelügyeleti óradíj
800 Ft

 

Egész napos felügyelet
4 500 Ft
Kedvezmények
Kedvezmény
%
Testvérkedvezmény
15%
Testvérkedvezmény egész hetes
20%

Ha szeretnél minket jobban megismerni…

Írj nekünk!

[recaptcha]

Hívj minket!
Mészöly Barbara

Családi bölcsőde vezető - 06-30-642-15-93

Vegyél részt valamelyik közelgő eseményünkön!!