Heni
Nevelő

Székesfehérváron születtem, jelenleg Kőszárhegyen élek a családommal.  Három gyermek boldog édesanyja vagyok.

Óvónőnek készültem, de az élet elsodort a közgazdaság felé. 5 éve aztán úgy alakult, hogy kipróbálhattam magam gyermekek között. Szerelem lett belőle.

Szeretek gyermekekkel foglalkozni, mert nyitottak, őszinték a világra. Fontosnak tartom a gyermekekkel való korai fejlesztést és foglalkozást. Folyamatosan fejlesztem magam, bővítem a tudásomat szakirodalmakkal, illetve jelenleg is tanulmányokat folytatok, hogy még tudatosabb és szakmailag is felkészültebb nevelő lehessek. Lényeges számomra, hogy segíteni tudjam a gyermekeket az értékrendjük kialakításában, és hogy még közelebbről megérthessem a viselkedésüket és a reakcióikat. Úgy gondolom, hogy a dicséret, a simogatás és a szeretetteljes légkör elengedhetetlen a gyermekek fejlődése szempontjából. A mindennapjainkban meghatározó része van az éneklésnek, mondókázásnak és a mesélésnek.

Szeretek mosolyogni. 🙂

A családi bölcsödében közvetlen, nyitott környezet vesz minket körül. Mind a kolleganőkkel, mind a gyermekekkel és szüleikkel nagyon szoros kapcsolatban telnek a napok. Saját gyermekeink is szívesen jönnek és játszanak a hozzánk járó napközis gyermekekkel együtt.

Szabadidőmben szeretek olvasni, kézimunkázni, biciklizni és kirándulni.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük