Szilvi
Nevelő
Székesfehérváron születtem, most is itt élek két kislányommal és férjemmel.  Szabadidőmben szeretek meditálni, olvasni, énekelni, kertészkedni, kézműves alkotásokat készíteni. Iskolás lányaimmal gyakran barkácsolgatunk, készítünk kreatív használati és dísztárgyakat. Hosszú évek óta vegetáriánus vagyok.

Azért választottam a kisgyermekekkel foglalkozást, mert mindig nagyon jól éreztem magam a gyerekek között. Magamat is örök gyermeknek vallom, imádok játszani, bolondozni. Ezen kívül mindig is érdekelt a gyerekek fejlesztése. Lelkesít, ha látom csillogó szemüket, örömüket, amikor megcsinálnak valamit, amit korábban nem tudtak. Lázba hoz olyan feladatokat keresni számukra, amely egyszerre okoz örömet, és közben új tudás birtokába is kerülnek.

Szeretek ritmusos, dallamos mondókákat ismételgetni a gyerekekkel, szívesen készülök mesés tornával, és olyan foglalkozásokkal, melyekben kísérletezünk, új dolgokat próbálunk ki a környezetünk megismerésére. Zenei foglalkozások alkalmával a klasszikus gyerekdalokon túl népdalokat is énekelünk.

Munkám során törekszem a gyerekeknek adott szeretetteljes figyelemre.  Úgy gondolom, hogy a bizalmuk kialakulását ez segíti elő a legjobban, erre van a legnagyobb szükségük.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük